Loistakoon liekki -joulukonsertti


"Sinnekin missä on pimeää, kynttilän liekin voit sytyttää. 

Missä nyt mieli on murheellinen, loistakoon kirkkaus kynttilän sen."


Vuoden 2003 tangokuningas Kari Hirvonen saapuu konsertoimaan Multian kirkkoon 1.12.2019 yhdessä sisarustensa kanssa. Loistakoon liekki -joulukonserttia on kuultu jo useampana jouluna ja konsertin monipuolinen ohjelmisto on saanut paljon kiitosta.  Lämminhenkisessä konsertissa kuullaan perinteisten ja rakastettujen joululaulujen lisäksi myös hieman uudempia ja tuntemattomampia kappaleita, joista jokaiselle löytyy oma suosikkinsa. Kauniiden sävelten matkassa lähdetään etsimään joulun tunnelmaa ja hiljennytään joulun tärkeän sanoman äärelle.

Konsertissa ovat mukana Karin lisäksi siskot Katja ja Hannele Hirvonen ja säestämässä Markus Hirvonen (kitara) ja Elina Paananen (piano).

Olet lämpimästi tervetullut virittäytymään joulutunnelmaan!


Kari Hirvonen & Onnentähti

Yhteistyö alkaa alkukesästä

- Uusia huikeita tuulia! Kevät kolkuttelee jo ovella ja se tietää myös uusia mielenkiintoisia keikkakuvioita Kari Hirvoselle & Onnentähdelle. Kesäkuussa tällä kokoonpanolla on aika aloittaa yhteistyö. 

Tämän hetken tietojen mukaan startti otetaan 9. kesäkuuta Kallioniemen Lavalla, Korialla. Luvassa on suuria tunteita ja lämminhenkistä yhdessäoloa, maailmanluokan tulkintaa suoraan Suomen Ähtäristä tutulla ja turvallisella Onnentähden säestyksellä.

Kari & Onnentähti toivottavat kaikki tervetulleiksi keikoille!

Kari Gramofonin edustukseen!

Kari Hirvosella on suuri ilo ja kunnia ilmoittaa, että hänen keikkamyyntinsä on siirtynyt Gramofoni Oy:lle!

"Olen todella onnellinen alkaneesta yhteistyöstä", Kari iloitsee. Kari toivottaa oikein mukavaa kevättä ja toivoo näkevänsä juuri Teidät keikoillaan!

Käyhän tsekkaamassa https://www.gramofoni.fi!


 

Ystävänpäivän Tango- ja Viihdekonsertti

Hämeenlinna to 14.2.2019

Ystävänpäivänä, torstaina 14. helmikuuta järjestetään Hämeenlinnan Verkatehtaalla neljän upean solistin juhlallinen tango- ja viihdekonsertti. Estradille nousevat karismaattinen Mika Pohjonen, tyylikäs esiintyjä Tomi Metsäketo, tangokuningas Kari Hirvonen ja täyteläisen lauluäänen omaava Mikko Mäkeläinen, jotka tulkitsevat kaikille tuttuja kotimaisia, rakastetuimpia tangoja ja viihteellisiä kappaleita.

Lisätietoja löydät osoitteesta:

https://polarartistit.fi/ajankohtaista/juhlallinen-ystavanpaivan-tangokonsertti-hameenlinnassa-14-helmikuuta


Loistakoon liekki

-joulukonsertit 2018

Tangokuningas Kari Hirvosen Loistakoon liekki -joulukonsertit Haapamäen kirkossa 2.12.2018 ja Karstulan kirkossa sunnuntaina 9.12.2018

Vuoden 2003 tangokuningas Kari Hirvonen saapuu konsertoimaan Haapamäen ja Karstulan kirkkoihin yhdessä sisarustensa kanssa. Loistakoon liekki -joulukonserttia on kuultu jo viime vuonna  ja se on saanut todella paljon kiitosta sen aitoudesta, lämminhenkisyydestä sekä herkkyydestä. "Ilman liikutuksen kyyneleitä tästä konsertista ei selviä", paikallaolijat ovat vakuuttaneet.

Konsertissa kuullaan perinteisten ja rakastettujen joululaulujen lisäksi myös hieman uudempia ja tuntemattomampia kappaleita, joista jokaiselle löytyy oma suosikkinsa. Kauniiden sävelten matkassa lähdetään etsimään joulun tunnelmaa ja hiljennytään joulun tärkeän sanoman äärelle.

Konsertissa ovat mukana Karin lisäksi siskot Katja ja Hannele Hirvonen ja säestämässä Markus Hirvonen (kitara) ja Elina Paananen (piano).

Ikimuistoinen 15-vuotisjuhlakeikka

25.8.2018 Mustikkavuoren lavalla

Ilon ja onnen kyyneleitä, aitoja kohtaamisia ja lämminhenkistä tunnelmaa - sitä kaikkea saimme kokea 25.8.2018 Mustikkavuoren lavalla! Unohtamatta kuitenkaan sitä tärkeintä, musiikin yhdistävää voimaa! Karin 15-vuotinen taival tangokuninkaana sai arvoisensa huipennuksen täpötäydellä Mustikkavuoren lavalla pimenevässä elokuun illassa. Karin yksi suurimmista haaveista toteutui!

Lämmin kiitos kaikille teille, jotka teitte illastamme ikimuistoisen! Nöyrin kiitos yhteistyökumppaneille: yhteistyössä on voimaa! Suurin kiitos kuuluu kuitenkin tanssiyleisölle. Kiitos, että olette! 


Lisää kuvia ja videoita illasta löytyy Facebookista Kari Hirvosen Timantit -ryhmästä!

Kari Hirvosen 15-vuotisjuhlakeikka Ähtärissä!

Mustikkavuoren lavalla tapahtuu!

Kari Hirvosen 15-vuotisjuhlakeikka lauantaina 25.8.2018 kauniilla Mustikkavuoren lavalla Ähtärissä! Kari kokee, että Mustikkavuori, oman kylän lava, on juuri oikea paikka juhlistaa tuota 15 musiikin rikastuttamaa vuotta! Onhan Mustikkavuori ollut tärkeässä roolissa Karin alkutaipaleella! Tule mukaan juhlimaan ja nauttimaan hyvästä musiikista ja yhdessäolosta!

Karin orkesterina toimii hanuristi Jani Heleniuksen johdolla huikea Roulette-orkesteri, joka on myös tunnettu mm. Reijo Taipaleen orkesterina. Vielä kun täydennetään tuo loistava orkesteri Karin siskojen, Katjan ja Hannelen taustalaululla, niin taattua laatua ja tunnelmaa siis luvassa! 


Tanssikansan iloksi iltaan on suunniteltu myös muuta mukavaa! Terassilla pääset itse laulamaan karaoken tahdissa. Anniskelusta vastaa Pub P-51 ja buffetista kahvia sekä pientä suolaista ym. 

Liput 15€ (vain käteinen)

Tervetuloa Mustikkavuoren tanssilavalle tanssimaan ja viihtymään hyvässä seurassa!

TULOSSA SYKSYLLÄ 2018 ODOTETTU TANGON SEITSEMÄN VELJESTÄ -KONSERTTIKIERTUE!


Syksyn kiertueella kuullaan loistavia tulkitsijoita!


Tulevana syksynä viidellä paikkakunnalla nähdään suuresti toivottu konserttikokonaisuus Tangon Seitsemän Veljestä. Konserteissa estradin valtaavat kaikkien tuntema kotimaisen musiikin ikoni Tapani Kansa, valloittava esiintyjä Tomi Metsäketo, tangon kuninkaat Mika Pohjonen, Markus Allan, Kari Hirvonen, Saska Helmikallio ja karismaattinen Mikko Mäkeläinen.

Yhden hyvänkin artistin oma konsertti saattaa olla omassa mittakaavassaan suppea ja yksipuolinen, mutta nyt tarjolla on jotain, mitä suomalaiset tangomusiikin ystävät eivät ole koskaan ennen saaneet kokea. Tämän konserttikokonaisuuden "kenraaliharjoitus" pidettiin helmikuussa, jolloin Turun konserttitalolla nähtiin Ystävänpäivän Tangokonsertti viiden kotimaisen miesartistin noustessa lavalle. Konsertti sai huikean suosion ja tästä johtuen tarjolla on nyt jotain vieläkin suurempaa: Tangon Seitsemän Veljestä!


Uutta musiikkia Kari Hirvoselta!

Uutuus "En eiliseen päivään"

Kari Hirvoselta on ilmestynyt uusi single "En eiliseen päivään"! Sävellys on itse Karin käsialaa ja sanoituksesta vastaa ähtäriläinen lauluntekijä Pekka Rokala. Kappaleen piti alkujaan ottaa osaa Tangon sävellys- ja sanoituskilpailuun, mutta mietittyään hetken kappaleen kohtaloa, he päättivät julkaista kappaleen Karin seuraavana singlenä. Onhan Karilla sentään juhlavuosi - 15 vuotta siitä, kun hänet kruunattiin tangokuninkaaksi! 

Kappale täyttää nykypäivän iskelmän elementit joka osa-alueella ja samalla biisi on myös erittäin tanssittava. Kari kokee kappaleen erittäin henkilökohtaiseksi - voisi jopa sanoa, että laulu kuvastaa hyvin tuota viittätoista opettavaista vuotta,    joiden aikana on saanut kokea ja oppia kaikenlaista. Vuosien varrella olleet haasteet ovat tuoneet artistin tulkintaan vahvan tunteen ja se välittyy kappaleesta. Uuden huomisen kynnyksellä voidaan kappaleen sanoin todeta: "En eiliseen päivään voi palata enää. En korjata virheitä, joita nyt kadun. Mutta kauniimman huomisen vierellä sun, silti mä aloittaa voin".    

© Musakunkku Ky       Riihimäentie 13 A 1 63700 Ähtäri      musakunkku@gmail.com 
Luotu Webnodella
Luo kotisivut ilmaiseksi! Tämä verkkosivu on luotu Webnodella. Luo oma verkkosivusi ilmaiseksi tänään! Aloita